Herstellingen, aanpassingen & personalisering

Onderhoud wagen

Of het nu gaat om het verversen van de olie, de bougies of andere zaken, Garage Van Herck zorgt voor het klein en groot onderhoud van uw Mazda MX-5. Het is van groot belang dat u het onderhoudsschema van uw wagen strikt opvolgt. Zo blijft deze steeds in goede conditie en kunt u optimaal van uw wagen genieten.

Wagen herstellen

Heeft u een defect aan uw wagen? Werkt iets niet meer zoals het hoort? Kom naar Garage Van Herck. Onze ervaren monteurs zoeken uit waar het probleem zit en zorgen voor een degelijke en vakkundige oplossing. Zo kunt u snel weer van uw vertrouwde wagen genieten, in alle veiligheid. We herstellen uw wagen ook uitsluitend met originele Mazda-onderdelen.

Foutmeldingen

Onze mecaniciens zijn uitgerust met de beste elektronische diagnosetoestellen en sporen de defecten van uw Mazda MX-5 op. Zo kunnen ze gevonden defecten vakkundig oplossen.

Check-up technische controle

Laat uw Mazda MX-5 bij Garage Van Herck controleren voor u langs gaat bij de autokeuring. U zal voordeel halen uit de kennis van een echte technicus die een hele reeks van visuele en mechanische controles zal uitvoeren. Indien er een interventie moet gebeuren, wordt er een bestek opgemaakt zonder enige verplichting.

 

Aanpassingen en personaliseren van uw wagen

Op zoek naar meer vermogen? Of zou u liever een betere wegligging willen hebben? Of liefst allebei? Of zelfs iets meer en helemaal anders en (of) origineel? Het kan! We gebruiken onderdelen van erkende fabrikanten in de MX-5 sector die u wagen uniek kunnen maken. Vraag extra info bij ons aan!

 

 

001